Sis podis dels patinadors catalans al Campionat d’Espanya celebrat a Vielha

foto

La delegació catalana assoleix 6 podis al Campionat d’Espanya de patinatge artístic sobre gel de la temporada 2016-17.

Una quinzena de patinadors i patinadores provinents dels clubs catalans FCB, CEPAP i CEGVA van participar el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya celebrat a Vielha que va comptar amb un total de 124 inscrits. 

La competició, sota l’organització de la Federación Española de Deportes de Invierno (FEDH), va tenir lloc al Palai de Geu de Vielha i va acollir els millors patinadors i patinadores nacionals.

El patinador Javier Fernández, triple campió d’Europa i doble Campió del Món, es va proclamar Campió d’Espanya Sènior per setena vegada amb 300,95 punts.

De la FCEH van prendre part els júniors catalans Tòn Cónsul (FCB), Aleix Gabara (FCB), Alexandru Ilici (FCB), Griselda Serrallac (CEGVA), Júlia Ribas (FCB), Daniela Blanco (FCB), Mónica Carratalá (FCB) i Laia Bertran (CEPAP). En categoria Advance Novice els representants de la FCEH seran Anna Bertran (CEPAP), Marta Joly (FCB), Ingrid Riera (FCB), Ariadna Sibera (FCB), Arnau Joly (FCB) i Eric Alis (CEPAP).

Els patinadors catalans van assolir sis podis, un més que en la passada edició.
Tòn Cónsul amb 168.63 punts i Arnau Joly amb 93.32 es van proclamar campions en Júnior i Advance Novice masculí, respectivament. Aleix Gabara amb 164,42 punts es va penjar la medalla de subcampió Júnior masculí i la seva companya de club Daniela Blanco la de tercera classificada en Júnior femení amb 112.32 punts. Finalment, Tòn Cónsul i la seva parella Alexanne Bouillon es van dur el primer lloc en Júnior mentre que Adrià Díaz i la seva parella Olivia Smart van fer segons en dansa Sènior. 

Enllaços relacionats
Classificació completa