Targeta professional pilot per a Tècnics Esportius

Us informen que s’ha publicat una nova resolució per la qual s’estableix un projecte pilot de targeta professional que reconeixerà la titulació de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior d’Esquí Alpí del nostre país a Àustria, Bèlgica, Dinamarca, França, Alemanya, Itàlia (excepte les províncies de Bolzano i Trento), Romania i Reino Unido.  

Podeu trobar tota la informació i requisits necessàris per demanar aquesta targeta professional als següents links:

Protocol de targeta professional, Eurotest i Euroseguretat

Guia d’usuari i dates Eurotest

Resolució de convocatòria

Tècnics Esportius Superiors Nivell 2 i 3

D’acord amb aquesta nova resolució, els Tècnics Esportius Superiors de nivell 3 tenen el reconeixement automàtic, només cal que tramitin la documentació amb el Consejo Superior de Deportes abans del dia 31 de gener de 2013.

En el cas dels Tècnics Esportius de nivell 2 a més de fer la tramitació burocràtica abans del 31 de desembre de 2012, hauran de superar la prova Eurotest i Euroseguretat durant l’hivern 2013 (mirar exepcions al punt 5 del protocol que es pot consultar al link).  

Prova Eurotest

La FCEH juntament amb el Consell Català de l’Esport i el Departament d’Ensenyament, estan treballant per oferir una prova Eurotest en el territori català a final de la present temporada i el curs Euroseguretat. Trobareu més informació al link de d’alt.

Per expedir la targeta professional cal omplir aquest formulari.