Toni Farré i Marta Bosch pugen al podi de la Copa Espanya 2012-13

Aquesta temporada 2012-13 han estat set les carreres que han format part de la Copa Espanya de Canicross, les quals transcorren en diferents comunitats autònomes.

L’última prova d’aquesta Copa Espanya es va disputar a Rodeiro (Galícia), ciutat on es van lliurar els premis de la classificació final. Els catalans Toni Farré Canals (VET-50) i Marta Bosch Malé (Sènior Femení) van recollir les medalles corresponents al 3er i 2on esgraó del podi, respectivament, en les seves categories. En la classificació general absoluta, Marta va quedar 3era de la Copa Espanya, tot i que va remuntar en tres carreres, i va tenir opcions d’aconseguir la primera plaça. Toni Farré Canals i el seu gos Xoco, van optar a la segona plaça d’aquesta Copa Espanya. Tots dos, després d’aquests resultats, s’han classificat per al Campionat del Món de canicross que se celebrarà els dies 9 i 10 de novembre a Itàlia.