Tot a punt pel Campionat de Catalunya Slope Style a Font Romeu

foto

Aquest proper 21 i 22 de gener se celebra a l’estació d’esquí francesa de Font Romeu el Campionat de Catalunya Slope Style. La prova aplegarà esportistes que practiquin snowboard i esquí (tant freeskiers com racers).

El cap de setmana esdevindrà un seguit de jornades festives però, evidentment, també competitives. El que es pretén és convertir el Campionat de Catalunya Slope Style en un punt de trobada per als futurs freestylers de totes les categories. Des dels més joves fins als més experimentats (absoluts, U15+U13, U11 i inferiors) podran demostrar els resultats dels seus entrenaments i exhibir els millors dels seus trucs. D’aquesta manera, compartint la passió per la neu i els esports d’hivern es promociona el freestyle.

D’entre les activitats que es duran a terme hi destaquen els entrenaments, on hi haurà esforç i constancia, però també estarà present l’adrenalina de la competició. Es realitzaran tres baixades on puntuarà la millor tenint en compte tots els mòduls. Tot i això, l’organització podrà modificar aquestes condicions segons el nombre d’inscrits i les condicions meteorològiques i de l’snowpark. La classificació general serà puntuable per al circuit Pyrinean Freestyle Tour ROOKIE.

Com a cirereta del pastís, en aquesta festa del freestyle tots els participants tindran begudes i un obsequi. Evidentment, els tres primers classificats del traçat de cada categoria, modalitat i sexe tindran medalla.

Programa – Horaris 

Lloc: SNOWPARK La Calme

8:30h a 9:00h: Dorsals
9:15h a 9:30h: Reconeixement de pista 9:30h a 11:00h: Entrenaments.
11:00h a 13:00h: Competició.
13:30h a 14:00h: Entrega de premis.