Tot a punt per al II Congrés de l’Esport Català

La Generalitat de Catalunya convoca el II Congrés de l’Esport Català per a definir el nou model esportiu a Catalunya. El plenari i cloenda es portarà a terme el proper 11 de juliol de 10h a 14h a l’INEFC Barcelona. 

Conscient de la dimensió que té l’Esport avui a Catalunya, representant més del 2% del PIB del Principat i amb un complex entramat associatiu que aplega centenars de milers de ciutadans, el Govern entén que la definició d’un nou model esportiu que aspiri a esdevenir una estructura d’Estat ha de fer-se d’acord amb la societat civil que conforma aquest sector.

Per aquest motiu el Govern considera que una fórmula positiva per a desenvolupar la re definició del model esportiu català de la ma dels principals agents esportius és a través de la convocatòria del II Congrés de l’Esport Català, agafant el relleu al I Congrés de l’Esport Català que va tenir lloc entre els mesos de novembre de 1993 a juny de l’any 1994 i el Llibre Blanc de l’Esport a Catalunya publicat al setembre del 2003.

El plenari i cloenda es portarà a terme el proper 11 de juliol de 10h a 14h a l’INEFC Barcelona. Cal formalitzar la inscripció aquí .

Enllaços relacionats
II Congrés de l’Esport Català