Tot a punt per rebre la 7a Pujada Roller Ski de Canillo

Aquest dissabte 10 de novembre es celebra la 7a Pujada Roller Ski Canillo – Montaup, competicó ajornada el mes passat per les condicions meteorològiques adverses. Aquesta està adreçada a corredors amb esquís de rodes o amb patins en línia.

La prova, puntuable per a la Copa Catalana d’Esquí de Rodes, constarà d’una pujada que sortirà des de Canillo i arribarà a Montpau dividida en dos circuits: el llarg (de 7 km de distància i un desnivell de 420 metres) i un altre més curt (de 4 km de recorregut i 220 metres de desnivell). 

Categories

Les categories que hi prendran part en aquesta 7a edició de la Pujada Roller Ski Canillo – Montaup seran, d’una banda, Benjamí, Infantil I, Infantil II i Cadet, les quals pujaran el recorregut curt de 4km, i d’una altre banda, les categories Júnior I, Júnior II, Sènior i Màster, que realitzaran el circuit llarg de 7 km.  

Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran prioritàriament a través de la pàgina web del Soldeu Esquí Club en aquest enllaç: http://sec.ad/bloc/?page_id=807

A les imatges de sota podeu consultar la fitxa tècnica, les categories i els circuits.

En cas que les condicions meteorològiques tornessin a desaconsellar la celebració de la prova, es comunicarà als inscrits el divendres 9 de novembre.