Totes les estacions d’esquí d’FGC obriran pel Pont de la Puríssima

Està previst que les estacions d’Espot i Port Ainé obrin les seves portes divendres 4 de desembre. Vall de Núria i Vallter 2000, per la seva banda, ho faran dissabte 5 de desembre. La Molina ja va iniciar la temporada d’hivern el passat divendres 27 de novembre.

Les nevades de la setmana passada i l’intens treball dels equips de preparació de pistes durant la present permetran tenir obertes les cinc estacions del Grup FGC pel Pont de la Puríssima.

Amb la bona meteorologia d’aquesta setmana, els tècnics de pistes estan condicionant les pistes més populars de les estacions gestionades per FGC. Les dues estacions del Pallars, Espot i Port Ainé, obriran el proper divendres 4 de desembre.

Dissabte 5 de desembre serà el torn de les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000, jornada en què es posaran en marxa. Les dues estacions obriran amb tarifes especials durant el Pont de la Puríssima.

La Molina, per la seva banda, ja va començar la temporada d’hivern 15/16 el passat divendres 27 de novembre, posant en funcionament el Telecadira que dóna accés a la mítica Pista Llarga, amb un gruix d’entre 20 i 30 cm de neu pols.

Font:

http://www.turismefgc.cat/sala-premsa/