Tret de sortida per als Campionats de Catalunya i Departamentals a La Llosa aquest cap de setmana

Seguint amb la col•laboració amb el club CAPCONF i l’estació Espace Nordique Capcir- Haut Conflent, se celebraran els Campionats de Catalunya i Departamentals, puntuables per a la Copa Catalana i Copa Nins d’Esquí de Fons, aquest cap de setmana 11 i 12 de febrer a La Llosa.

Enguany aquestes competicions constaran de diferents proves segons categories: una cursa en persecució, estil clàssic i lliure per a les categories Màster, Sènior, Júnior 1 i 2, Cadet i Infantil 2, i una cursa en estil clàssic i un altre de lliure per a les categories Infantil I, Benjamí, Pollet i Bacteri.

Les curses en clàssic es desenvoluparan el dissabte 11 de febrer a les distàncies de 15 km., 10 km., 5 km., 0,5 km. i 2,5 km i els premis es donaran sota el nom de Grand Prix du Capcir. Quant a les curses en patinador es disputaran el diumenge dia 12 de febrer a les mateixes distàncies i els premis es donaran sota el nom de Campionats de Catalunya i Championat Départamental 66.

En el cas de les categories Infantil 1, Benjamí, Pollet i Bacteri, la classificació final s’establirà amb la suma dels temps de les dues proves (combinada).

La propera cita de la 7a Copa Catalana d’Esquí de fons està prevista per el 19 de febrer amb la 23a Marxa Andorra Fons que tindrà lloc a La Rabassa i serà puntuable també per a la Copa Nins.

Per veure el pdf amb tota la informació cliqueu aquí.