Triplet de Nuria Tornero als Campionats de Catalunya Infantils II

Més de 300 esquiadors de la categoria Infantils II es van donar citar el passat divendres 1 de març als Campionats de Catalunya, on l’esquiadora Nuria Tornero del Club May Luengo Esqui Club va fer triplet proclamant-se guanyadora de les tres proves del campionat. La prova, organitzada per la FCEH, va tenir lloc a l’estació d’Espot Esquí i es va disputar a les especialitats de Super Gegant, Gegant i Eslàlom.

En la prova de Super Gegant, el triomf va ser per Nuria Tornero (MLEC) i Aingeru Garai (CAEI), seguits en segona posició de Barbara Vives (CAEI) i Nil Sellas (CANMC). Van completar el tercer lloc del podi Silvia Vila (CANMC) i Eduard Vilanova (LMCE).

En la prova de Gegant, l’esquiadora Nuria Tornero del Club May Luengo Esqui Club va repetir en el primer lloc del podi seguida de Miren Miquel (CAEI) i Mariona Castell (LMCE). En el podi masculí, primer lloc de Nikko Krattli (LMCE) que va estar acompanyat en segon lloc pel seu company de club Marc Raventos. El tercer esgraó del podi va ser per Eloi Molas (C.C.E).

I finalment, en la prova d’Eslàlom que es va disputar el diumenge dia 3 de març, la pista Estadi va coronar a Nuria Tornero (MLEC) campiona de Catalunya també en Eslàlom. Barbara Vives (CAEI) i Silvia Vila (CANMC) van repetir una segona i tercera posició respectivament. Pel que fa al podi masculí, l’esquiador del LMCE, Marc Taberneros, es va dur el liderat seguit de Jon Martinez (CAEI) i Nikko Krattli (LMCE). Aquests Campionats de Catalunya formen part de la 30a Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí.

Enllaços relacionats
Resultats