Un temporal de neu acompanya el 7è Trofeu Vila de Llívia celebrat a Masella

Masella va ser l’escenari del 7è Trofeu Vila de Llívia, prova que forma part del 19è Circuit Interclubs, durant els dies 12 i 13 de març. Es tracta d’una cursa organitzada conjuntament per la FCEH i l’Esquí Club Llívia. Les nevades van ser-hi presents al llarg d’ambdues jornades.

El passat cap de setmana del 12 i 13 de març va tenir lloc a l’estació de Masella el 7è Trofeu Vila de Llívia, prova que forma part del Circuit Català d’Interclubs. En total hi va haver un gran nombre d’inscrits repartits entre les categories d’Infantils, Juvenils, Sèniors i Masters. La neu va ser la gran protagonista d’una prova disputada a la pista de la Davallada, tot i això res va impedir que se celebres, com des de fa 7 anys, la prova organitzada per l’Esquí Club Llívia i la FCEH.

El dissabte es va donar el tret de sortida al Trofeu amb el Gegant. Els corredors van esforçar-se al màxim per aconseguir ser millor que la resta però només una persona, en cada categoria, ho va aconseguir. Aquest va ser el cas de Ruth Fornos (CES) que es va imposar en la categoria d’Infantils I Dones, mentre que Mikel Aguirre (ELIT) ho va aconseguir en categoria masculina. Els guardonats en categoria Infantils II van ser Anna Barrachina (CIM) i Gonzalo Llarena (ELIT). Els més grans en participar al Trofeu van ser els corredors categoria Masters, i els vencedors, ambdós del CANMC, foren Gabriela Puncernau del 1962 i Cristian Casanovas del 1974. Marta Riba (LMCE) i Jordi Tarrats (LMCE) van proclamar-se campions de la prova en categoria Juvenils I, mentre que Laia Castany (CIM) i Lluis Agullo (PC) ho feien en Juvenils II. Els últims en disputar la cursa van ser els Sèniors, en noies, la única participant i guanyadora de la prova, fou Clàudia Medina (CANMC), mentre que Sergi Canet (ELIT) es va fer amb la copa masculina.

El torn de l’Eslàlom va arribar el diumenge 13. Els corredors ja havien palpat els paranys de la pista Davallada el dia anterior, i només els que millor van saber esquiar van ser guardonats. Els més petits de la prova eren els Infantils I i Clara Quingles (CANMC) i Jordi Mirabet (CEMT) van ser-ne els campions. Clara Gusta (CANMC) i Jaume Fleta (CANMC) van alçar la copa en Infantils II, mentre que en categoria Sènior A ho van fer Núria Bou (MEGA) i Enric Pintado (PC). L’Eslàlom va contar amb la participació d’un corredor del 1948. Es tracta de Francesc Izard (CAF) un fidel seguidor de les proves, qui es va proclamar campió en la categoria Sènior B. En Juvenils I Anna Mascaró (CANMC) va guanyar en categoria femenina, mentre que Adrià Casasayas (PC) ho va fer en homes. Després va arribar el torn dels Juvenils II, on Laia Castany (CAP) i Lluis Agullo (PC) es van fer amb la copa. Els últims en córrer, com en el dia anterior, van ser els Sèniors, i la corredora del CANMC Clàudia Medina va tornar a proclamar-se campiona de la prova, al mateix temps que Eduard Estevenet (CIM) ho feia en categoria masculina, en una final molt renyida.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.