Una seixantena de múixers de la FCEH participen aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya

Com és habitual, en aquest campionat hi prendran part els millors esportistes del país en les tres modalitats en disputa: múixing (trineu), esquijòring (esquí de fons) i canicross (córrer).

Aquest cap de setmana es disputen al Pla de Beret els Campionats d’Espanya de Múixing d’Sprint i Mitja Distància, amb més de 170 inscrits per a la gran cita estatal sobre neu. Són esportistes provinents d’arreu de l’estat espanyol, amb els representants de la nostra FCEH, com a delegació més nombrosa, amb una seixantena de participants inscrits.

Dissabte es disputarà la primera mànega del Campionat, a partir de tres quarts de 8:00h del matí per als participants de mitja distància, i de les 9:00h per als d’sprint. Diumenge, la sortida per als corredors de mitja distància serà també a les 07:45h, mentre que per als d’sprint s’avança a les 08:45h. A les 12:30h es farà la cerimònia de lliurament de premis als nous campions espanyols.

Campions 2015

Els campions i campiones d’Espanya 2015 van ser el vasc Eneko Agirre, en SM2; Javier Marina en MD6; Javier Alemanno en SP6; el català Francesc Vallespí en SP4; el català Victor Carrasco en NMS1; Leire Fernández en NWS1; Iker Ozkoidi en SP8; el català Lázaro Martínez en SP4N; Samuel Fernández en SP2; el català Santi del valle en SP2N; Alejandro Gómez en CM; Felipe Larrazabal  en CMV i Leire Fernández en CW. 

El Pla de Beret i Montgarri, el millor escenari

Les condicions de neu que ofereix l’estació aranesa ha permès a l’organització de la cursa oferir, per segon any, l’opció de celebrar paral·lelament al Campionat Sprint, una edició del Campionat d’Espanya de Mitja Distància, amb un circuit superior als 30km i que portarà els participants a recórrer el traçat entre el Pla de Beret i Montgarri. Els participants d’sprint, en funció de la categoria, hauran de completar un dels tres circuits previstos pel Pla de Beret d’entre 5 i 13 quilòmetres.

Enllaços relacionats
Nota Informativa