Vallverdú i Martínez debuten en Copa d’Europa

Roger Vallverdú i Victor Martínez, ambdós Sèniors, han pogut competir al màxim nivell europeu amb patinadors de clubs d’11 països durant els tres dies de competició. 

La ciutat de Dresde (Alemanya) i el seu espectacular Energiverbund Arena van ser testimonis del debut de dos patinadors catalans a la Copa d’Europa de Short Track. Tot i la diferència en quant a anys d’experiència, hores d’entrenaments en gel i els nervis lògics d’un debut, Roger Vallverdú i Victor Martínez van donar la cara i van fer un bon paper. 

Divendres es van estrenar amb les sèries i finals del 1.500 metres on en Victor Martinez va ocupar la 18a posició seguit pel Roger Vallverdú que va ocupar la 19a, posició que van repetir el dissabte en les sèries i finals dels 500 metres. Diumenge, últim dia de competició, en Victor va assolir una molt meritòria 15a posició mentre que en Roger repetia la 19a. Pel que fa a la general d’aquesta primera jornada de la Copa d’Europa de Short Track, en Victor Martínez va ocupar la 17a plaça i en Roger Vallverdú la 19a.

‘Aquesta competició no va servir només per agafar experiència de cara a futures competicions i continuar desenvolupant la seva tècnica sinó que gràcies al bon acolliment per part de tots els països van poder rebre classes magistrals per part de tècnics italians i francesos’, explica Ruben Llop, Cap de Comitè de Short Track de la FCEH. La propera jornada de la Copa d’Europa tindrà lloc a Hasselt (Bèlgica) durant el cap de setmana del 5, 6 i 7 de desembre.

Enllaços relacionats
Pluja de podis catalans al Challenge Trophée Olympique