Victòria catalana al Trofeu Internacional Occitània

 

 

El passat 23 d’abril es va celebrar en la població francesa de Blagnac (Toulouse), el “Trophée International d’Occitanie” de ballet sobre gel, en el que van participar un total de 22 equips i 360 patinadors.

En la categoria Júnior l’equip del FC Barcelona “Barça Artistic Team” es va alçar amb la victòria entre els 8 equips participants. Aquest triomf ho van aconseguir amb un programa molt bé realitzat tant a nivell tècnic com a nivell artístic, i es dóna la circumstància de que amb aquesta victòria van guanyar a l’equip francès de Belfort, que en el passat campionat del món de Boston va quedar per davant dels del Barça. A l’equip català també se’ls hi va donar el trofeu del patrocinador del campionat, amb el que premien al programa que ells han considerat com el que més els hi agradat de tot el campionat en conjunt.

En la categoria Novice els equips del FC Barcelona “Barça Toons” i el de Vielha “Aran Crystals Team” van quedar campió i subcampió respectivament d’un total de 7 equips participants en aquesta categoria, amb dos extraordinaris programes que demostren un gran treball en la seva preparació i moltes hores d’entrenaments.

En la categoria Open van participar dos equips més del FC Barcelona, “Phoenix” i “Wonder” que van quedar en la segona i tercera plaça respectivament.  Són dos equips que se inicien en aquesta especialitat esportiva i van adquirint en cada campionat un millor nivell.

Amb aquest Campionat Internacional de nou els nostres equips han estat guanyadors i actualment són la referència mundial d’aquesta especialitat del patinatge sobre gel.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.