Victòria del FC Barcelona en la 13a jornada de lliga

El passat dissabte 22 de desembre la Lliga Nacional d’Hoquei gel va acomiadar l’any 2012 amb la disputa de la seva 13a jornada que va cloure amb la primera victòria del FC Barcelona, que va sumar davant el 2n classificat de la taula, l’ Aramón CH Jaca, els seus 3 primers punts de la temporada. Els blaugranes van haver de remuntar un marcador advers de 0-2 amb els gols de Pablo Muñoz, de penal, en el segon set, de Robin Jakobson i del propi Ros en la tercera, que van acabar decantant la balança a favor del FC Barcelona amb un marcador de 3-2.

Pel que fa al CG Puigcerdà, també va aconseguir la victòria davant el Txuri Urdin. Tots dos equips van amagar el seu potencial i no van oferir l’espectacle que s’esperava d’una trobada d’aquestes característiques. La primera part va estar dominada pel Club Hielo Txuri Urdin el marcador 1-2. Durant el segon període el Puigcerdà es va espavilar i va recuperar els punts del Txuri Urdin deixant el marcador 5-3 quan van marxar ma vestuaris. Finalment, en el darrer terç, el Puigcerdà va sentenciar el partit deixant el marcador a 7-3, resultat que els consolida en la tercera plaça.

L’encarregat d’obrir foc va ser el líder del campionat, l’EscorAuto Abendaño, que després de la derrota davant el Txuri Urdin la passada jornada, va tornar a refermar el seu liderat guanyant al Majadahonda per 7 a 3. Triomf que, combinat amb la derrota del Jaca a la pista del FC Barcelona eleva la seva avantatge en la taula respecte als de Jaca a 9 punts.