Black Friday amb un 10% de descompte en Targeneu i Multirisc

foto

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern anucia una oportunitat única per a tots els amants dels esports d’hivern. Durant el Black Friday, us presentem una oferta especial: un descompte del 10% en els productes Targeneu i Multirisc adquirits a través de la nostra plataforma. Aquesta promoció té una durada de 24 hores.

Quan?

Des de les 00:00h fins a les 23:59h del divendres dia 24 de novembre de 2023, podreu aprofitar aquesta increïble oferta.

Què inclou l’oferta?

Aquest descompte exclusiu s’aplicarà als productes Targeneu i Multirisc. Ja sigui que siguis un entusiasta de l’esquí, del snowboard o de qualsevol altre esport d’hivern, ara és el moment perfecte per assegurar-te i obtenir la teva llicència amb un avantatge del 10%.

Com aprofitar l’oferta?

  1. Visiteu l’apartat de Llicències d’oci i competicions open de la nostra pàgina web durant el Black Friday.
  2. Seleccioneu el producte desitjat.
  3. Durant el procés de compra, el descompte s’aplicarà automàticament.

Recordatori important

Consulteu els termes i condicions de la promoció aquí.

No deixeu passar aquesta oportunitat única de preparar-vos per a la temporada d’hivern amb un descompte especial. Assegureu-vos i obtingueu la vostra llicència amb un avantatge del 10%. Agraïm la vostra continuada confiança en la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i esperem que gaudiu d’aquesta oferta especial de Black Friday.