El grup de tecnificació participa a la 1a prova internacional de la temporada

Els velocistes catalans Alex Nieto, Teresa Moreno i Arnau Coria aconsegueixen les mínimes per a participar en diferents competicions ISU i Nil Llop finalitza 1r de la seva categoria a l’Open Ducth Speed Challenge.

El passat cap de setmana, el grup de tecnificació de patinatge de velocitat, (Short Track) de la FCEH, juntament amb patinadors del Barcelona Short Track, es van desplaçar fins a Amsterdam per participar en la primera competició internacional de la temporada, l’Open Ducth Speed Challenge.

Divendres 2 d’octubre la competició va arrencar amb una prova dissenyada específicament per millorar les marques dels corredors a la prova dels 500 metres i per aconseguinr les diferents mínimes requerides per participar a les diferents competicions ISU (Copa del Món, Mundial, Europeu i Copa d’Europa). En aquest sentit, cal remarcar les actuacions dels patinadors de velocitat catalans Alex Nieto (que va aconseguir la mínima per el Mundial Júnior de Sofia al gener), Teresa Moreno (que va aconseguir la mínima de la Copa d’Europa de la seva categoria) i el jove Arnau Coria (que amb només 10 anys va aconseguir la mínima per a la Copa d’Europa de la seva categoria).

Dissabte i diumenge es va disputar el trofeu pròpiament dit. Menció especial per al català Nil Llop (Júnior D), que va aconseguir la 1a posició en la seva categoria. A més va guanyar les dues distàncies i va assolir la millor marca del rànking de la temporada de la seva categoria a la prova dels 333 metres. Malauradament, però, el Nil es va lesionar a la prova de relleus, per la qual cosa es perdrà segur la primera jornada de la Copa d’Europa.

També menció especial per al patinador català Rafael Heredia (Júnior C) que va aconseguir la 5a posició a la prova dels 1.000 metres, però que malauradament també va patir una lessió que no li va deixar competir diumenge. Tot i això va aconseguir la 8a posició de la general.

La resta de resultats dels patinadors catalans van ser: Arnau Coria (Júnior E) 3r, Laia Vallvedú (Sènior) 2a de la categoria, Gaelle Barberà i Carla Álvarez (Júnior D) 12a i 13a respectivament, Joan Manuel Coria ( Júnior D) 8è, Ainoa Carreño (Júnior C) 12a, Alex Nieto (Júnior C) 6è, Stephane Barberà (Júnior B) 16a, Teresa Moreno 9a, Laura Esbri (Sènior) 5a, Victor Martínez (Sènior) 8è i Roger Vallverdú 6è lloc aconseguint el 4t lloc a la prova dels 1.000 metres.