El Puigcerdà millora el seu joc tot i que no aconsegueix superar al Jaca

El Club Gel Puigcerdà aconsegueix donar una imatge seriosa contra l’Aramon CH Jaca tot i que va perdre el partit contra els aragonesos per 1 a 5.

El Jaca va marcar dos gols decisius pel desenvolupament del partit, el primer tot just començar la primera part, i el segon tot just començar la segona. Per contra, els cerdans no van estar encertats de cara al gol, tot i disposar de nombroses oportunitats, i d’arribar sovint amb perill a la porteria dels de Jaca. Els homes de Sacharuk, i de Masó, van jugar molt més ordenats que en els darrers partits. També ha afavorit a la millora de l’equip i del sistema la incorporació de Pavel Resetka, que ha augmentat la seguretat defensiva de l’equip i ha aportat més visió de joc en el conjunt.

El Jaca va desplegar el seu sistema en tot moment, i va demostrar el seu gran moment de forma. Els dos equips van crear joc i ocasions, si bé els visitants van estar més encertats. Els parcials van ser de 0 a 1, 0 a 2, i 1 a 2. Justa la victòria del Jaca, però injust el resultat, que hauria d’haver estat més ajustat si les ocasions dels groc i negres s’haguessin entrat. Destacada actuació la del porter local, Peter Betinec que també va fer aturades espectaculars. El gol dels cerdans va ser obra de Pablo Muñoz, que va fer un excel·lent partit.

La nota negativa del partit va ser la lesió de Dani Almendros, que es va treure l’ombro de lloc i no va poder jugar més que la primera part. També va sortir lesionat Bastien Tona. Es preveu recuperar els dos jugadors pel pròxim partit, on el Puigcerdà rep al Majadahonda, el l’últim partit de la lliga regular, abans del play off.

L’objectiu dels groc i negres serà superar al Barça en els play off i plantar-se en la final, una fita que és possible si l’equip segueix amb el joc que va demostrar contra el Jaca. En els entrenaments d’aquesta setmana, els jugadors treballaran a fons per fer possible una final Puigcerdà – Jaca.