Ja tenim els podis de la 19a Pujada a La Rabassa

Ha estat la segona cursa puntuable per al Campionat de Catalunya d’esquí de rodes 2014-2015, després de la ja celebrada 6a Cerdanya Roller.

Després de la celebració de la 6a Cerdanya Roller el passat 3 d’octubre, considerada la segona cursa del circuit català d’esquí de rodes i la primera puntuable per al Campionat de Catalunya d’esquí de rodes 2014-2015, La Rabassa Naturlandia Nòrdic Esquí Club va dur a terme el passat dissabte 17 d’octubre a Sant Julià de Lòria (Andorra) la 19a Pujada a La Rabassa, també puntuable per al Campionat de Catalunya. La competició, que es va celebrar sota la tècnica clàssica d’aquesta modalitat, estava adreçada a les categories Veterans, Sènior, Júnior i Cadet, que van realitzar la pujada de 9 quilòmetres, i també a les categories Infantils I i II i Benjamí, que van participar a la distància de 4 quilòmetres.

Campions i Campiones 2015

Martina Selles del BELLVER (31:50) i Marçal Gabarro del CEFUC(28:33) van guanyar en Benjamí, Maria Selles del BELLVER (20:54) i Cesc Collel del CEFUC (37:45) en Cadet, Júlia Pueyo (26:41) i Marc Colell CEFUC (24:19) en Infantil 1, Ona Ferrando del NEC LA RABASSA i (21:18) i Martin Morales del BELLVER (18:56) en Infantil 2, Carola Vila del NEC LA RABASSA (45:12) i Gral Sellés del BELLVER (36:13) en Júnior 1, Irati Izaguirre del UZTURRE (53:08) i Ireneu Esteve del NEC LA RABASSA (33:49) en Júnior 2, Miriam Martinez del CEFUC (49:01) i Mario Parodi del PEC (36:17) en Sènior i Fidel Melero del PEC (40:15) en Veterans.

La tercera competició del circuit català d’esquí de rodes serà la 10a Roller – Ski de Canillo Montaup a Andorra. El circuit català d’esquí de rodes està format per aquestes cinc proves: el Trofeu Festa Major de La Seu d’Urgell, la 6a Cerdanya Roller (ja celebrats), la 19a Pujada a La Rabassa, la 10a Roller – Ski de Canillo Montaup i la 2a Pujada a l’Arp.