Laura Orgué, 7a a la FIS Marathon Cup celebrada a Livigno (Itàlia)

La catalana Laura Orgué continua competint a Copa del Món i proves FIS aconseguit una 39a i una 7a plaça respectivament.

L’esportista catalana d’esquí de fons Laura Orgué ha competit aquest dissabte 14 de desembre a una prova de 15 quilòmetres skating quedant en 39a posició i a 2’50” de la primera classificada. La fondista catalana, que valora com a molt positiu el resum general del cap de setmana, va tornar a disputar diumenge dia 15 també a Livigno, (Itàlia), una prova del calendari de la FIS anomenada Marathon Cup, aconseguint una molt bona 7a posició.

‘Era una cursa de 24 quilòmetres i amb la poca experiència que tenia en aquestes curses i havent competit a Copa del Món el dia abans, no sabia ben bé com aniria, i va anar molt bé’, explica la fondista. Laura va anar en el grup de les 6 primeres classificades fins el quilòmetre 30, ‘però en els últims minuts vaig perdre una mica’. Aquest dijous Laura Orgue viatjarà a Gressoney per competir a dues proves de Copa d’Europa que es disputaran durant el cap de setmana.