LLICÈNCIA DE COMPETICIÓ

LLICÈNCIA DE COMPETICIÓ

.

1. Què és la Llicència de Competició de la FCEH? AQUÍ

2. Qui la pot contractar? AQUÍ

3. Tipus de llicència AQUÍ

4. Com contractar una llicència? AQUÍ

5. Quan s’activa la llicència? AQUÍ

6. Quina validesa té la llicència? AQUÍ

.

.

Què és la Llicència de Competició de la FCEH?

La llicència de competició és el producte idoni per als incondicionals de la neu i el gel que els agrada competir tant en l’àmbit estatal com internacional. Permet participar a les competicions organitzades i coorganitzades per la FCEH, així com les competicions d’àmbit estatal i internacional*.  

Aquest producte permet a l’esportista que la contracta:

  • Poder participar a les competicions estatals i internacionals de l’esport seleccionat*
  • Estar cobert a les competicions en què estigui inscrit de la modalitat contractada*
  • Poder participar a les competicions open del calendari de la FCEH de l’esport seleccionat*
  • Estar cobert a les competicions open en què estigui inscrit de la modalitat seleccionada
  • Estar cobert en els entrenaments oficials amb el club en la pràctica esportiva de la modalitat contractada
  • Estar cobert en la pràctica esportiva d’oci i/o recreativa de l’esport seleccionat*
  • Descomptes i avantatges per ser “FEDERAT”

La llicència de competició cobreix la pràctica esportiva recreativa i/o d’oci i ha de complir amb els requisits anteriorment esmentats. En el cas de no competir en competicions oficials, pots accedir a l’apartat Llicència d’oci i competicions open

La validesa d’aquest article permet competir durant la temporada en què es fa efectiva la seva contractació i finalitzarà un cop tancada la temporada.

*Veure cobertures de la llicència. Les cobertures poden variar en funció de la modalitat seleccionada.

.

.

Qui la pot contractar?

Qualsevol persona resident a Espanya i/o 50 km de la frontera espanyola i que estigui al corrent dels pagaments amb la FCEH.

Depenent de la llicència a contractar, un dels requisits és estar associat a un Club. Aquesta informació la trobareu detallada un cop seleccionada la modalitat esportiva amb què es vol adquirir la llicència.

.

Tipus de llicència

LLICÈNCIA CATALANA

Aquesta llicència permet competir i estar cobert a totes les curses i competicions del calendari de la FCEH organitzades per la Federació i/o clubs afiliats a la Federació.

La llicència també permet estar cobert durant els entrenaments oficials que es realitzin amb el club, sempre i quan aquest estigui afiliat a la FCEH. 

En cap cas aquesta llicència permetrà competir a les competicions organitzades per la RFEDI, la RFEDH i/o altres federacions i/o clubs.

.

LLICÈNCIA ESTATAL

Aquesta llicència disposa de les mateixes condicions que la “Llicència Catalana”, però a més permet participar i competir a les competicions organitzades per la RFEDI i la RFEDH i/o clubs afiliats a les federacions mencionades anteriorment.

.

LLICÈNCIA DE DIA

Aquesta llicència permet competir i estar cobert a la cursa i/o competició del calendari de la FCEH, organitzada per la Federació i/o clubs afiliats, només durant aquella competició.

La llicència de dia està limitada a unes competicions específiques durant la temporada i no permet la participació a qualsevol competició, ja que aquesta llicència serveix principalment per a les competicions open.

.

Com contractar una llicència?

LLICÈNCIA CATALANA I ESTATAL

Per tramitar una llicència cal que la persona que la contracta formi part d’un club associat a la FCEH. El club serà l’encarregat de portar a terme els tràmits necessaris.

Permet participar a totes les competicions de la modalitat esportiva seleccionada i, en funció del producte seleccionat, ja sigui llicència catalana i/o estatal, es podrà participar a unes competicions i/o unes altres (veure cobertures).

LLICÈNCIA DE DIA

En aquest cas, el procediment es pot realitzar mitjançant el club i/o de forma independent a la competició desitjada,  sempre que es tracti d’una competició oberta a tots el públics. En el cas de formar part d’un club afiliat a la FCEH, RFEDI i/o RFEDH, serà el mateix club l’encarregat de realitzar aquest procediment.

.

Quan s’activa la llicència?

Un cop realitzats tots els procediments, la llicència estarà activa en un període d’entre 24 i/o 48h una vegada realitzat el pagament i prèvia verificació de la informació per part de la FCEH. 

En cas de no realitzar el pagament, la llicència no estarà correctament tramitada i, per tant, no tindrà validesa.

.

Quina validesa té la llicència?

Aquest producte permet competir durant la temporada en què es fa efectiva la seva contractació, i deixarà de ser vàlid un cop finalitzi la temporada.

.