Més d’un centenar de participants a la 8a edició del 1er Canicross de Catalunya

El passat diumenge 28 d’octubre, més d’un centenar de corredors van participar a la 8a edició del Primer Canicross de Catalunya, una competició que, com és habitual, es va organitzar en el marc de la celebració de La Marató de Muntanya de Catalunya, la Mitja Marató i la Cursa de Sant Jaume, totes quatre, cites destacades de l’atletisme de muntanya.

La vila de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), pionera en la modalitat de Canicross, va ser un any més l’escenari d’aquesta 8a edició del 1er Canicross de Catalunya que va comptar amb un recorregut aproximat de 8 kilòmetres de cursa de muntanya i que va cloure amb els següents classificats.

Categoria Júnior

En categoria Junior, la primera dona en arribar va ser Leire Fernandez de la FEDME amb un temps de 29m 40s. Dels homes, el primer lloc va ser per Genis Ferrandez de la FEEC (30m 25s), seguit en segon lloc d’Oriol Gallardo (35m 31s) i en tercer lloc de Roger Davi (41m 10s), amb penalització d’un minut.

Categoria Sènior

En categoria Sènior, Miriam Galisteo del Ace Bombers (FCEH), va ser la primera classificada amb un crono de 34m 43s. La segona en arribar va ser Lali Masriera de la AEM (FCEH) que va finalitzar la cursa un minut després (35m 40s). Finalment, pel que fa a les dones, Miriam Roldan de la AEM (FCEH) va ser la tercera classificada amb un temps de 36m 18s.

Del homes, el primer en arribar a la meta va ser Oscar Romera del Ace Bombers que va finalitzar amb un temps de 28m 32s. Molt a prop, en segona posició, va arribar Javier Torres de l’Associació Esportiva Club Canicross Cave Canem que va fer un crono de 28m 50s. Joaquim Serra va ser el tercer classificat amb 29m 10s.

Categoria Veterans A

En categoria Veterans A, de les dones, la primera en arribar va ser Olga Álvarez de la AEM amb un temps de 32m 42s, seguida en segona posició de Sandra del Busto que va arribar amb un crono de 1h 06m 02s. Pel que fa als homes en aquesta categoria, Lluis Bartolo va fer primer en 30m 24s. Segon va ser Mikel Fernández de la FEDME amb un temps de 30m 54s i tercer Jordi Ricart de la FEEC que va finalitzar amb 32m 53s.

Categoria Veterans B

En categoria Veterans B, del homes, el primer classificat va ser Toni Ferre de la AEM amb un temps de 32m 46s, seguit de molt a prop per Josep Farell de la FEEC (33m 17s) i Santiago Mesa també de la FEEC (36m 38s).

Podeu consultar les classificacions a l’apartat disciplines del nostre web.